Corine Baar-Poort (huisarts)

Corine Baar-Poort (huisarts)

Functie

Huisarts

Sinds 1982 ben ik werkzaam als huisarts in de Deelgemeente Kralingen-Crooswijk. De afgelopen jaren hebben me geleerd dat voor goede zorg naast wetenschap aandachtig luisteren naar en afstemmen met degene die hulp vraagt minstens even belangrijk is. Zonder samenwerking en delen van kennis met andere zorgverleners is eerstelijns zorg van hoge kwaliteit volgens mij in de huidige tijd niet meer te organiseren. Door samen te kijken, luisteren, begrijpen, voelen, weten en na te denken kunnen we meer!

dinsdag, woensdag, vrijdag stuur e-mail
dr Ferdinand van der Does (huisarts)

dr Ferdinand van der Does (huisarts)

Functie

Huisarts en kaderarts diabetes

Ik ben huisarts sinds 2000 en heb een speciale interesse in de wetenschappelijke basis van medisch handelen en in de kwaliteit van het arts-patientcontact. GC Levinas is voor mij de ideale setting om prettig in te werken en voor onze patiënten om de behandeling of begeleiding te krijgen die zo veel mogelijk bij hen past. Daarnaast verheug ik me erop coassistenten te begeleiden, met name m.b.t. de kwaliteit van het contact. Naast de praktijk binnen GC Levinas ben ik diabetesconsulent, geef ik aan huisartsen en POHs feedback op benchmarkbijeenkomsten en bedenk ik met zorggroep IZER projecten op het gebied van zelfmanagement bij diabetes.

maandag, dinsdag, donderdag stuur e-mail
Hester de Reus

Hester de Reus

Functie

Praktijkondersteuner huisarts somatiek en GGZ

Ik ben al ruim 10 jaar werkzaam als POH somatiek in Kralingen/Crooswijk. Ik heb ook de opleiding voor POH GGZ gedaan, maar mijn hart ligt bij de somatiek.

Ik vind vooral de afwisseling in mijn werk erg leuk en de samenwerking met verschillende hulpverleners.

U kunt bij mij terecht voor de chronische zorg zoals: diabetes , Astma/COPD, CVRM en ouderenzorg. Ook doe ik huisbezoeken.

maandag, dinsdag, woensdag en donderdag stuur e-mail
Janet van den Berg

Janet van den Berg

Functie

Praktijkondersteuner huisarts

maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag stuur e-mail
Marieke van Dijk

Marieke van Dijk

Functie

Praktijkondersteuner huisarts GGZ

dinsdag, donderdag en vrijdag stuur e-mail
Zakia Kassrioui-Zitouni

Zakia Kassrioui-Zitouni

Functie

Praktijkassistente

Ik ben in 2010 begonnen als doktersassistente bij huisartsenpraktijk Baar & van der Does.
Inmiddels zitten we in een hypermodern gezondheidscentrum in ons aller Levinas. Ik ben sinds 2014 coördinerend assistente voor het huisartsencentrum. Mijn werkzaamheden daarvoor bestaan uit het coördineren van 7 assistenten en ik ben het aanspreekpunt van de 6 huisartsen in het gezondheidscentrum. Kortom, ik doe mijn doktersassistente werk met plezier !

maandag, dinsdag, woensdag en donderdag stuur e-mail
Gaby dos Santos

Gaby dos Santos

Functie

Praktijkassistente

Welkom, Mijn naam is Gaby dos Santos en sinds mei 2014 ben ik werkzaam in zowel praktijk Baar/vd Does als Kloppenborg/Glijsteen.

donderdag, vrijdag stuur e-mail