Spreekuur

Afspraak maken
Elke werkdag (liefst tussen 08:00 en 12:00 uur) kunt u met onze praktijkassistente afspraken maken voor het spreekuur, het telefonisch spreekuur en huisbezoeken.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact, o.a. om een inschatting te maken van de hoeveelheid tijd die u nodig hebt. Heeft u meerdere klachten en/of vragen, geef dit daarom aan bij het maken van de afspraak.

Online afspraken maken
Wij zijn gestart met de mogelijkheid tot het plannen van afspraken online van enkele spreekuurplekken die online ingevuld kunnen worden voor onze patienten. U dient geregisteerd zijn voor deze website.

U kunt uw afspraak inplannen voor een spreekuur plek bij de artsen

Wilt u een online afspraak maken klik hier

Afspraak maken (telefonisch, aan de balie)
U heeft u de mogelijkheid om uw afspraak te maken bij de overige hulpverleners;
- huisarts
- Praktijkondersteuner POH Hester de Reus, voor uitstrijkjes, controles bloeddruk, controles diabetes, controles ASTMA en COPD en Risico-health checks.
- Praktijkonderstuener POH-GGZ Marieke van Dijk voor psychische problematiek
- Assistentenspreekuur voor oa injecties, oren uitspuiten, hechtingen verwijderen, wratten aanstippen

Indien u een afspraak wilt maken voor een gesprek of u hebt een grote/lastige klacht of 2(-3) kleine klachtjes, dan verzoeken wij u een dubbel consult in te plannen.

Dokter Hohmann en dokter De Vet werken beiden in deeltijd.
In de huisartsenpraktijk is meestal ook een huisarts in opleiding werkzaam, die zelfstandig spreekuur doet.
Naast de artsen werken er ook POH's (Praktijk Ondersteuners Huisartsen) in de praktijk die zelfstandig spreekuur doen. Hester de Reus is zowel POH somatiek (zoals diabetes en bloeddruk controles) als POH GGZ (o.a. stoppen met roken en milde somberheids/angstklachten). Marieke van Dijk is POH GGZ (geestelije geszondheidszorg) en ziet een groot deel van patiënten met psychische klachten.
Voor de actuele indeling van wie wanneer werkt kunt u het beste de website raadplegen of telefonisch navragen bij de assistente.

De basisindeling van de dagen waarop door de dokters en POH's spreekuur en huisbezoeken doen:

Spreekuur
Maandag: Dr. Hohmann, huisarts i.o., Hester de Reus

Dinsdag: Dr. Hohmann, huisarts i.o., Hester de Reus, Marieke van Dijk
Woensdag: Dr. Hohmann, Dr. de Vet, huisarts i.o., Hester de Reus
Donderdag: Dr. de Vet, Hester de Reus, Marieke van Dijk
Vrijdag: Dr. de Vet, huisarts i.o., Marieke van Dijk

Bovenstaand schema is een basis schema. Vanwege persoonlijke omstandigheden, nascholingen of andere (werk)verplichtingen kan er van het schema worden afgeweken. Bij het maken van een afspraak is de assistente op de hoogte van eventuele wijzigingen. Niet elke dag is er voldoende tijd om gewone visites te rijden. Vanzelfsprekend kunnen er dagelijks spoedvisites gereden worden.

  • Deze pagina delen: